YJ mikroszkópok

Információ

Megtekintett termékek

Népszerű eladások

YJ-23 biológiai mikroszkóp 64x-160x-640x nagyítással Nagyobb

YJ-23 biológiai mikroszkóp 64x-160x-640x nagyítással

572970

Új

Az YJ-23 biológiai mikroszkóp adataira pillantva láthatjuk, hogy meglepően alacsony ára ellenére számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyekkel cs...

Bővebb leírás

Készleten (2-4 nap)

31 590 Ft‎

Egyéb infó

Az YJ-23 biológiai mikroszkóp adataira pillantva láthatjuk, hogy meglepően alacsony ára ellenére számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyekkel csak a drágább modellek bírnak. Minősége messze meghaladja a játékmikroszkópokét, hiszen optikai elemei üvegből készültek, míg alkatrészei fémből. A mikroszkóp jellemzője, hogy ceruza akkumulátorokkal üzemeltethető, így terepi munkára is kiválóan alkalmas ahol nincs 220V-os hálózati áram forrás. (3 db ceruza akkumulátor a csomag része.)

Akromatikus objektív és nagylátószögű okulár
Az YJ-23 mikroszkóp három akromatikus objektívvel rendelkezik, ezek 4x-10x-40x-es nagyításúak. A 40x-es nagyítású rugós megoldású, védve ezáltal a tárgylemezt a véletlen összetörés ellen. A mikroszkóp kategórián belüli kiemelkedő tulajdonsága az okulárfoglalata, ami lehetővé teszi különböző nagyítású, nagylátószögű szabvány okulárok használatát (WF10x, WF12.5x, WF16x). Ezekkel sokkal többféle nagyítást érhet el, mint a csak egyetlen (fix) okulárt tartalmazó mikroszkóppal. A 10x-es nagyítású (WF10x) plánokulárral például 40x-100x-400x-os nagyításokra képes az eszköz. Az okulárok közül egy darab alaptartozéka a mikroszkópnak.

Beépített megvilágítás és kétsebességes fókuszírozó
Komoly mikroszkóp nem létezhet beépített megvilágítás nélkül, mely az éles, kontrasztos és kellően megvilágított képet biztosítja. Alacsony ára ellenére mikroszkópunk beépített, folyamatos teljesítményt nyújtó LED-es alsó megvilágítással rendelkezik, intenzitásának mértéke hat állású diafragmával változtatható. A "normál" fókuszírozó mellett finomfókuszírozót is találunk a precíz élességállítás érdekében.

A finomságok azonban nem érnek itt véget: a mikroszkóp feje 45°-ban döntött a kényelmesen betekintés érdekében.

Az alapcsomag tartalmaz még egy erős takarófóliát is, mellyel megvédhetjük a mikroszkópot a portól, mikor nincs használatban.

A mikroszkóp alapterülete kb. 12 cm x 16 cm, magassága 30 cm.Mikroszkóp típusa:Biológiai mikroszkóp 
Ajánlott alkalmazás:Tanulói, iskolai mikroszkóp 
Objektív típusa:Akromatikus 
Objektívek nagyítása:4x 10x 40x 
Betekintőfej típusa:Monokuláris (egyszemes) 
Megvilágítás:LED 
Kondenzor:NA 0.65 
Tárgyasztal mérete:95 x 95 mm
Tárgyasztal finommozgatás:Nem 
Kétsebességes fókusz:Igen 
Okulár méret:23.2 mm 
Súly:1.7 kg
Garancia:1 év 

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

YJ-23 biológiai mikroszkóp 64x-160x-640x nagyítással

YJ-23 biológiai mikroszkóp 64x-160x-640x nagyítással

Az YJ-23 biológiai mikroszkóp adataira pillantva láthatjuk, hogy meglepően alacsony ára ellenére számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyekkel cs...

Írd meg véleményed