Rádiótechnika

Információ

Új termékek

Megtekintett termékek

Népszerű eladások

  • Scopium 10x50 WA
    Scopium 10x50 WA

    Scopium 10x50 binokulár az egyik legnépszerűbb modellünk. Nem...

    11 250 Ft‎

Samyang 14mm T3.1 VDSLR ED AS If UMC II Pentax K objektív

say00143.1PEKVFB

Új

Leírás Egy kis különbség az optikai teljesítményben – nagyobb élmény a fotózásban- hibrid aszférikus lencse(H-ASP) - aszférikus üveg lencse (ASP) - m...

Bővebb leírás

Készleten (2-4 nap)

141 490 Ft‎

Egyéb infó

Leírás

Egy kis különbség az optikai teljesítményben – nagyobb élmény a fotózásban

- hibrid aszférikus lencse(H-ASP)
- aszférikus üveg lencse (ASP)
- magas törésmutatójú, extra alacsony fényszóródású lencse (HR ED)
- független fényrekesz és élességállító gyűrűk
- VDSLR II mozgókép objektív
- kör alakú fényrekesz 8 lamellával

Nagy látószögű manuális mozgókép objektív
A Samyang Optics 14mm T3.1 VDSLR ED AS IF UMC II nagy látószögű, manuális élességállítású, mozgókép objektív teljes formátumú gépekhez készült.

Főbb jellemzők
A Samyang 14mm T3.1 VDSLR ED AS IF UMC II profi film- és videó felvételekhez, nagy gondossággal kifejlesztett objektív. Az élességállító gyűrű követő fókuszáláshoz lett kialakítva. A pontosan működő, független rekeszgyűrű finoman és csendesen jár. A mozgókép objektíveken feltüntetett T-érték a lehető legpontosabban határozza meg a lencséken áthaladó fény mennyiségét. A rekesz- és az élességállító gyűrű minkét oldalán vannak jelölések a pontosabb és gyorsabb munka érdekében. Az objektív manuális rekeszvezérlése és nagy fényereje kiváló feltételeket teremt a folyamatos és zavartalan forgatáshoz még változatos világítási viszonyok között is.

Optikai jellemzők
Az optikai rendszer 10 csoportba rendezett 14 lencséből áll, amelyek közül három magas törésmutatójú, extra alacsony fényszóródású (HR ED), egy hibrid aszférikus üveg (H-ASP) és egy aszférikus üveg (ASP). A HR ED lencsé mérséklik a fényszóródást, valamint a lehető legjobban kiküszöbölik a tükröződést és a szellemkép hatást. Az ASP és H-ASP lencsék a kromatikus aberráció csökkentésével jelentősen hozzájárulnak a teljes képmező kiváló képminőségéhez és ideális kontrasztjához még teljes rekesznyílásnál is. A Samyang Optics ultra többszörös bevonat a lehető legjobban csökkenti a tükröződést és a szellemkép hatást, és élénk, telített színű képeket biztosít.

Mechanikai jellemzők
A nagy szilárdságú alumínium ötvözetnek köszönhetően a Samyang 14mm T3.1 II objektív háza kompakt és erős; viszontagságos körülmények között is hiteles, élethű felvételeket készíthetünk. A virágszirom alakú napellenző jól véd a káros környezeti fénytől.

Az objektív tízféle csatlakozással kapható: Canon, Canon-M, Nikon, Pentax, Sony , Sony-E, 4/3”, Mikro 4/3” (MFT), Samsung NX és Fujifilm-X.

ÉrzékelőFull Frame
ÉlességállításManuális
MegnevezésSamyang 14mm T3.1 VDSLR , ED AS IF UMC II
Élességállítás módjamanuális
Gyújtótávolság, mm14mm
Közelpont0,28m
Rekesztartomány, fT3,1
KépszögFullFrame - 115,7°, APS-C - 93,9°, MFT - 76,24°
Felépítés, lencsetag/csoport14/10
Szűrőátmérő, mmnincs
Mérete, mm93,6-122,4mm
Súly595-695g

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Samyang 14mm T3.1 VDSLR ED AS If UMC II Pentax K objektív

Samyang 14mm T3.1 VDSLR ED AS If UMC II Pentax K objektív

Leírás Egy kis különbség az optikai teljesítményben – nagyobb élmény a fotózásban- hibrid aszférikus lencse(H-ASP) - aszférikus üveg lencse (ASP) - m...

Írd meg véleményed