Rádiótechnika

Információ

Új termékek

Megtekintett termékek

Népszerű eladások

Samyang 10mm T3.1 VDSLR ED AS NCS CS II mikro 4/3 objektív

say00103.1MFTVAB

Új

Leírás A HD videók remek pillanataihoz- Samyang nano bevonat rendszer (NCS) - igen széles, 109,5 fokos látószög csekély torzítással - aszférikus üveg...

Bővebb leírás

Készleten (2-4 nap)

158 350 Ft‎

Egyéb infó

Leírás

A HD videók remek pillanataihoz

- Samyang nano bevonat rendszer (NCS)
- igen széles, 109,5 fokos látószög csekély torzítással
- aszférikus üveg lencse (ASP)
- extra alacsony fényszóródású lencse (ED)
- független fényrekesz és fókuszáló gyűrű
- VDSLR II mozgókép objektív
Ultra nagy látószögű manuális mozgókép objektív

A Samyang Optics 10mm T3.1 VDSLR ED AS NCS CS II Ultra nagy látószögű, manuális élességállítású, mozgókép objektív APS-C szenzoros gépekhez készült.

Főbb jellemzők
A Samyang 10mm T3.1 VDSLR ED AS NCS CS II profi film- és videó felvételekhez, nagy gondossággal kifejlesztett objektív. Az élességállító gyűrű követő fókuszáláshoz lett kialakítva. A pontosan működő, független rekeszgyűrű finoman és csendesen jár. A mozgókép objektíveken feltüntetett T-érték a lehető legpontosabban határozza meg a lencséken áthaladó fény mennyiségét. A rekesz- és az élességállító gyűrű minkét oldalán vannak jelölések a pontosabb és gyorsabb munka érdekében. Az objektív manuális rekeszvezérlése és nagy fényereje kiváló feltételeket teremt a folyamatos és zavartalan forgatáshoz még változatos világítási viszonyok között is.

Optikai jellemzők
Az optikai rendszer 10 csoportba rendezett 14 lencséből áll, amelyek közül egy extra alacsony fényszóródású (ED), kettő aszférikus üveg (ASP). Az ED lencse mérsékli a fényszóródást, valamint a lehető legjobban kiküszöböli a tükröződést és a szellemkép hatást. Az ASP lencse a kromatikus aberráció csökkentésével jelentősen hozzájárul a teljes képmező kiváló képminőségéhez és ideális kontrasztjához még teljes rekesznyílásnál is. A Samyang Optics elsőként alkalmazott nano bevonat rendszere (NCS) igen hatékonyan csökkenti a tükröződést és javítja a kontrasztot. A hat lamellának köszönhetően a rekesznyílás szinte teljesen kör alakú; szűk rekeszelésnél a sugárzó fény ragyogóan, csillagszerűen tündöklik.

Mechanikai jellemzők
A nagy szilárdságú alumínium ötvözetnek köszönhetően a Samyang 10mm T3.1 II objektív háza kompakt és erős; viszontagságos körülmények között is hiteles, élethű felvételeket készíthetünk. A rögzített, virágszirom alakú napellenző jól véd a káros környezeti fénytől.

Az objektív tízféle csatlakozással kapható: Canon, Canon-M, Nikon, Pentax, Sony , Sony-E, 4/3”, Mikro 4/3” (MFT), Samsung NX és Fujifilm-X.

ÉrzékelőAPS-C
ÉlességállításManuális
MegnevezésSamyang 10mm T3.1 VDSLR , ED AS NCS CS II
Élességállítás módjamanuális
Gyújtótávolság, mm10mm
Közelpont0,24m
Rekesztartomány, fT3,1
KépszögAPS-C - 109,5°, MFT - 93,4°
Felépítés, lencsetag/csoport14/9
Szűrőátmérő, mmnincs
Mérete, mm103,6-132,4mm
Súly590-630g

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Samyang 10mm T3.1 VDSLR ED AS NCS CS II mikro 4/3 objektív

Samyang 10mm T3.1 VDSLR ED AS NCS CS II mikro 4/3 objektív

Leírás A HD videók remek pillanataihoz- Samyang nano bevonat rendszer (NCS) - igen széles, 109,5 fokos látószög csekély torzítással - aszférikus üveg...

Írd meg véleményed