Kategóriák

Információ

Új termékek

 • DELIGHT 55335
  DELIGHT 55335

  Vezeték nélküli csengő, 36 dallam, 3 fokozatú hangerő, 433.92 MHz, 230 VAC.

  4 750 Ft‎

Népszerű eladások

 • Scopium 10x50 WA
  Scopium 10x50 WA

  Scopium 10x50 binokulár az egyik legnépszerűbb modellünk. Nem...

  11 250 Ft‎

A termékek átvétele és a fizetés módja

 

Utánvétes szállítás

A csomagokat legtöbb esetben - szerződött partnerünk - a DPD szállítja házhoz. A megrendelést követően az árut telefonon és emailben egyeztetett időpontban szállítjuk. A raktáron lévő termékeknél a szállítási idő 1-3 munkanap. Áraink tartalmazzák a csomagolás költségeit. A rendelés ellenértékét átvételkor a futárnak kell fizetni. A futár 2x kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben így sem sikerül, az újboli küldés csak a szállítási költség ismételt megfizetésével lehetséges.

 Előre utalás

A vásárolni kívánt termék rendelése után, kollégánk jelentkezni fog és a termék pontos szállítási idejének egyeztetése után, egy díjbekérőt állít ki az Ön részére, melynek sorszámát az utaláskor a közlemény rovatban fel kell tüntetni. 

Személyes átvétel

Személyes átvételre a szolgáltató székhelyén van lehetőség, előre egyeztetett időpontban. A helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

 

Rendelés státusza

Webáruházunkban forgalmazott termékeinket igyekszünk raktáron tartani, azonban előfordul, hogy bizonyos tételek kifogynak. Ilyen esetben a termék ugyanúgy rendelhető, a várható érkezésről pedig kollégáink email-ben, vagy telefonon értesítik Önt. Amennyiben a készlet csak a saját raktárunkban fogy el, de nagykereskedelmi partnereinknél rendelkezésre áll, úgy a várható szállítási 2-4 munkanap, egyéb esetben szintén tájékoztatást küldünk.

 

Szállítási díjaink

Az utánvétes szállítás költségei Magyarország teljes területén az alábbiak szerint alakulnak:

 

50.000,- Ft alatt 1.990,- Ft

50.000,- Ft felett ingyenes!

40 kg-ot meghaladó termékeink szállítási költsége, egyedi díjazással történik. A leadott rendelés után kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetésre kerül.